Грижим се за чистотата на природата от 2015 г.

УСЛУГИ

Ние от „ХИДРОЛИА“ АД предлагаме интегрирани решения и услуги по експлоатация и поддръжка на ВиК активи и процеси, включително съпътстващи дейности по анализ, планиране, изграждане и проектно управление.

ИЗСЛЕДВАНЕ И АНАЛИЗ НА ВиК АКТИВИ И ПРОЦЕСИ

Първоначално бихме искали да се запознаем с Вашите налични системи и ВиК съоръжения, след което ще предложим и въведем мерки за ефективност, като често поемаме и цялостната отговорност за инвестиционния процес. При нас ще намерите услуги обхващащи целият бизнес цикъл.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

ЕФЕКТИВНА ЕКСПЛОАТАЦИЯ

Ние помагаме на клиентите си да преобразуват дейностите по цялата ВиК система, като оптимизират елементи, като поддръжка на мрежата, повишаване на енергийната ефективност, обработката на утайките, контрол на аерацията и други. „Хидролиа“ АД ще помогне на компанията ви да се справи дори и с най-сложните ВиК предизвикателства.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

ИНЖЕНЕРИНГОВИ УСЛУГИ

Екипът на „Хидролиа“ АД винаги се е стремил да е гъвкав и адаптивен към потребностите на всеки нов клиент. Поради тази причина ние предлагаме комплексни услуги, като така можем да обхванем голям диапазон от нужните на компанията действия, за устойчиво управление и експлоатация на ВиК активите и съоръжения ѝ.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

УСТОЙЧИВО УПРАВЛЕНИЕ

Целта на компанията е да помогне на индустриалните клиенти да управляват по-добре, както водния си ресурс, така и инфраструктурата си. Ние от „Хидролиа“ АД Ви предоставяме възможността, да прехвърлите управлението на водните си активи и съоръжения на нас, като по този начин, ще имате възможността да се съсредоточите върху основният си бизнес.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

ЗА НАС

Нашата компания обединява богатия опит на доказали се във ВиК сектора професионалисти и съчетава техните дългогодишни знания, за подпомагане на процесите по комплексното управление на водоснабдителните и канализационни системи.

Ние от “ХИДРОЛИА” АД

Изграждаме изцяло нов модел на партньорство за устойчиво управление на водоснабдителни и канализационни мрежи и услуги на най-значимите индустриални клиенти у нас и в региона.

Предлагаме интегрирани решения и услуги по експлоатация и поддръжка на ВиК активи и процеси, включително съпътстващи дейности по анализ, планиране, изграждане и проектно управление.

Винаги се стремим да покрием специфичните нужди на всеки клиент за ефективно стопанисване и комплексна поддръжка на наличните активи от водоснабдителните и канализационните системи.

ПРОЕКТИ

С дългогодишният ни опит и фокус върху удовлетвореността на клиентите ни, ние постигнахме завидни резултати и успяхме да реализираме грандиозни ВиК проекти в цялата страна.

Това са част от тях:

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС

Имаме ясна визия накъде се насочват ключовите индустрии и за това как можем да помогнем на клиентите да постигнат целите си. В „Хидролиа“ АД обмисляме препятствията, създаваме решения и намираме отговори и на най-сложни технически и инженерни ВиК предизвикателства, а и не само.

Ето и още 3 причини поради които да изберете именно „Хидролиа“ АД за ваш доверен партньор:

 

Ние предлагаме комплексност

От техническата поддръжка до пълното екологично и нормативно съответствие.

 

Ние поемаме целият риск

Ако бъдат регистрирани нередности в пречиствателната станция на предприятието, от контролните за това органи, ние поемаме отговорността.

 

Ние Ви спестяваме пари

Намаляваме разходите по ВиК експлоатацията на съоръженията и увеличаваме ефективността им.

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Тук можете да се запознаете и информирате за последните новини и иновации в сферата на ВиК процесите.

Какво казват за Нас

Нашите Клиенти

yazaki