Мениджър 'Бизнес Развитие'

Радослав Златков

Мениджър 'Бизнес Развитие'

Радослав Златков е инженер, завършил в Технически университет София със специалност „Електроника“. Образованието му се допълва с „Корпоративен мениджмънт“ и “Проджект мениджмънт“ от The Open University of London.

В кариерата си той има повече от 17 години опит в български и международни водоснабдителни компании. Отговаря за управлението на водопреносната мрежа на София. Работи във Великобритания като Мениджър „Управление на Проекти“ за източен Лондон и Есекс , а след това е повишен и в Мениджър „Проектиране и Строителство“ за Източен Лондон, Есекс, Съфолк и Ню Касъл. Участва като консултант в проекти на Световната банка и IFC.

Инж. Златков има няколко ръководни роли в „Софийска вода“, която е най- големия ВиК оператор в България.

По времето на инж. Златков в „Софийска вода“ настъпват структурни промени и нововъведения, които освен че дават възможност на много от служителите да се развият и повишат уменията си, отваря и нови работни места. От друга страна нововъведенията оптимизират процесите и редуцират времето за реакция при аварии. Променя и модела на работа, с което осигурява денонощно покритие на услугите.

Прочети повече