Warning: getimagesize(/home/hydrolia/public_html/wp-content/uploadshttps://hydrolia.bg/wp-content/uploads/2017/10/12FM_Programa_BG_Booklet-1.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/hydrolia/public_html/wp-content/themes/Total/framework/classes/image-resize.php on line 103
12FMConf Programa.pdf

Предстои 12-та Международна ФМ конференция – Реализация в България, 2017г.

19-20 Октомври / 2017г. в ИНТЕРПРЕД – СВЕТОВЕН ТЪРГОВСКИ ЦЕНТЪР СОФИЯ


През м.октомври 2017г. в София, 12-та година, сп.Фасилитис, Фасилити Мениджмънт Консултинг и БГФМА ще съберат на едно място български и европейски професионалисти в сферата на фасилити мениджмънта.

Тази година конференцията ще допринесе за увеличаване на знанията във всички области на фасилити мениджмънта и, както и през изминалите години се очакват лектори и гости от цяла Европа. Участниците в конференцията ще имат възможност да присъстват и на галавечерята – коктейл, която по традиция ще се проведе в края на първия ден на конференцията. За тези, който искат да разширят бизнес контактите си, конференцията предлага платформа за бизнес срещи с останалите делегати, лектори и др.

Основни акценти на събитието ще бъдат:

  • Развитие на пазара на ФМ и Централна и Източна Европа
  • Интегрирани ФМ услуги
  • Високи технологии във ФМ
  • Техничесли ФМ решения

В събитието ще вземе участие изп. директор на Хидролиа – Добромир Симидчиев, който ще  представи Технически ФМ решения на тема „Управление на ВиК активи – концепция, развитие, възможности“ –  – 20.10.2017г. / 11:50ч.

Коментари